Wie is ANSO

An-Sofie

Als ervaren interieurarchitecte ontwerp ik met veel plezier jouw unieke leef- of werkomgeving. Met een passie voor ruimte, interieur, licht en alle lijnen die hiermee gepaard gaan, ben ik steeds enthousiast bij de vraag naar een nieuw project. Dit voor zowel particulieren als professionelen.

 

Ik hou van het totaalplaatje dat moet kloppen door de verschillende kleuren, kwalitatieve materialen en licht te gaan combineren. Smaakvol en met oog voor detail, tracht ik een tijdloos, sfeervol ontwerp te maken voor je interieur, op basis van jouw dromen en wensen en dit volgens ieders budget.

 

Een tijdloos ontwerp voor je droominterieur? Met de nodige opvolging? Contacteer mij voor een vrijblijvend gesprek. Hello@anso.be

 

Wat doet ANSO?

Ontwerpen en inrichten van:

Residentieel: Keuken – Badkamer – Bureau – slaapkamer – leefruimte – dressing – …
Commercieel: Kantoor – winkel – horeca

Zowel nieuwbouw als renovatie.

 

 

Secured By miniOrange