Diensten

Wat kan je van ons verwachten?


 • Lichtstudie

  Een lichtstudie kan al dan niet gepaard gaan met een kleuradvies voor de opfrissing en/of afwerking van jouw ruimte/woning. Samen bekijken we welke stijl en soort lichtarmaturen er nodig zijn in de ruimte en dit volgens je vooropgesteld budget. Elke plaats is anders en het licht maakt deel uit van het ontwerp.


 • Ontwerp op maat

  Is het een klein deel in de ruimte of gaat het eerder om het totaalplaatje? Een ontwerp kan zo wat alles omvatten. Via concrete en gedetailleerde 2D en 3D plannen wordt er vorm gegeven aan het uiteindelijke ontwerp. Een moodboard kan helpen om het ontwerp compleet te maken en de beleving nog dichter bij de klant te brengen.


 • Maatwerk

  Samen streven we naar een ontwerp op maat met een tijdloos design, waarbij elk detail van belang is. Van materiaal, het interieur, tot de juiste afmetingen van het ontwerp, alles moet kloppen tot in het fijnste detail/ geen enkel detail gaat verloren. Elke ruimte zorgt voor een nieuwe uitdaging.


 • Totaalinrichting

  Ofwel zorg ik enkel voor het ontwerp en volg je de werken zelf op. Als je zelf de nodige mensen kent, mag je gerust ook alles zelf voor jouw rekening nemen. Ofwel maak ik het ontwerp en coördineer ik de werken tot en met de afwerking. Daarbij doe ik op beroep op professionele vakmensen, waarvan ik weet dat zij dezelfde hoge kwaliteit nastreven.


 • Adviessessie

  Wat is jouw stijl en wat zijn je wensen?

  Gaat het om één specifieke ruimte, een kleine aanpassing of wens je een totale make-over? Geen enkel probleem, tijdens een eerste brainstormsessie zetten we al een grote stap richting het volledige totaalplaatje.

Secured By miniOrange